Semifreddo med blåbær

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 15 g.
  • Fedt 9 g.
  • Energifor./ pers 184 kcal
  • Fedtenergi 50 %

Sådan gør du

  • 1

    Brug 4 skåle: Skål 1 Pisk æggehviderne stive, kom sukkeret i og pisk videre, til de er stive og seje.

  • 2

    Skål 2 Pisk æggeblommer lyse og skummende med sukkeret.

  • 3

    Skål 3 Pisk fløden med vanilje til skum.

  • 4

    Skål 4 – den største skål Rør skyr eller cremefraiche. Skyl blåbærrene og dup dem tørre. Rør dem i.

  • 5

    Vend nu skål 1, 2 og 3’s indhold i skål 4 – til en ensartet, luftig masse.

  • 6

    Hæld isen på en aflang, ca. 1,35 liters form, der er foret med film, på kryds og tværs. Fold filmen op omkring isen og stil den i fryseren. Isen vil være klar efter ca. 6 timer. For at være på den sikre side, så lav isen aftenen før dagen, hvor den skal bruges. Eller om morgenen, hvor den skal bruges om aftenen.

  • {{recipeDoneText}} Semifreddo med blåbær

Opskriften er udviklet af