Selleritærte med bacon og rødløg

Selleritærte med bacon og rødløg

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 5 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 370 kcal
  • Fedtenergi 57 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 190 grader.

  • 2

    Steg bacon gyldent og fedtafsmeltet på en pande, læg det på fedtsugende papir.

  • 3

    Skræl og riv selleri.

  • 4

    Skær rødløg i små fine tern. Pres hvidløg.

  • 5

    Varm olien op på en stor pande med slip-let belægning. Vend selleri, rødløg og hvidløg på panden. Krydr med salt og peber, men vær bevidst om, at bacon, som kommer til senere, salter en del. Når selleri og løg er bløde, lægges det i en tærteform og blandes her med bacon.

  • 6

    Pisk æggene med en gaffel og hæld dem over, og til sidst osten.

  • 7

    Stil tærten i ovnen i 45 minutter.

  • 8

    Skyl og slyng salaterne tørre.

  • 9

    Anret tærten med karse og salater.

     

  • {{recipeDoneText}} Selleritærte med bacon og rødløg

Tip

Knoldselleri hører ikke til yndlingsgrøntsagen, for rigtig mange, men det viser sig, at denne ret har gjort det bedre for selleri på menuen.

Opskriften er udviklet af