Sellerisalat med rødbede og æbler

Salaten er mindst lige så god dagen efter, hvor den har stået og trukket lang tid. Holder fint i køleskab 3-4 dage.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skrub rødbederne fri for jord og kog dem i vand med en smule salt 15 min. Skyl dem herefter i koldt vand, tag skindet af og skær dem ud i småbitte tern til i alt 3 dl.
  • 2 Pisk olien i sennepen lidt ad gangen, så det ikke skiller (salaten bliver mest børnevenlig med 1 spsk. sennep, bruges 1½ spsk. bliver den selvsagt mere skarp). Rør eddike, juice og presset hvidløg i.
  • 3 Bland rødbede, selleri og æble i en skål og vend dressingen i. Lad det trække et par timer. Vend gerne rundt et par gange undervejs.
  • {{recipeDoneText}} Sellerisalat med rødbede og æbler

Tip

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Lisbeth Tordendahl.

Opskriften er udviklet af