Selleri i citronsauce

Sådan gør du

  • 1 Pil løget og skær det ud i tynde både.
  • 2 Skær sellerien ud i skiver på ca. 1-2 cm’s tykkelse.
  • 3 Skræl skiverne.
  • 4 Del hver skive i kvarte.
  • 5 Læg skiverne i bunden af en gryde.
  • 6 Kom olie, løg, citronsaft, salt, peber og bouillon ved.
  • 7 Småkog under låg i 20 minutter.
  • 8 Tag selleriskiverne op med en hulske.
  • 9 Pisk æggeblommer, majsstivelse og mælk sammen.
  • 10 Pisk det i en tynd stråle i gryden og varm saucen igennem, indtil den er lige ved at koge.
  • 11 Server sellerien i saucen med pitabrød.
  • 12 Pynt retten med citronmelisse og skivede tomater.
  • {{recipeDoneText}} Selleri i citronsauce

Opskriften er udviklet af