Scones med strejf af oregano

Sådan gør du

  • 1 Ægget deles, og æggehviden blandes med de øvrige ingredienser.
  • 2 Dejen æltes sammen.
  • 3 Den deles i 4 lige store dele, der hver rulles til en kugle, som lægges på en bageplade. Dejen trykkes flad til ca. 1½ cm tykkelse, og der skæres et kryds i hver, der går halvt gennem dejen.
  • 4 Æggeblommen piskes med 1 spsk. koldt vand, og blandingen pensles på brødene.
  • 5 Havrescones bages ved 200° C i ca. 15 min. på næstøverste ovnrille.
  • 6 De afkøles på en bagerist og brækkes i 4 trekanter.
  • {{recipeDoneText}} Scones med strejf af oregano

Tip

Variation: 1 spsk. tørret rosmarin og evt. 1 tsk. fintreven citronskal kan anvendes i stedet for oregano. Opbevaring: Scones med strejf af oregano kan fryses.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier