Sautéspid med tomatshots

Sådan gør du

  • 1 Kom kødet i en skål med olivenolie og fint hakket rosmarin.
  • 2 Dæk skålen med film og lad kødet marinere i køleskab ca. 1 time. 
  • 3 Tænd ovnen på 250 grader.
  • 4 Krydr kødet med salt og peber.
  • 5 Læg sauté-skiverne på bagepapir og læg en kvart skive parmaskinke over hvert kødstykke.
  • 6 Sæt hvert stykke kød med parmaskinke på et spid og læg spiddene på bagepapiret med parmasiden opad.
  • 7 Varm ovnens bradepande op i ovnen.
  • 8 Læg bagepapiret med spiddene på bradepanden.
  • 9 Sæt den øverst i ovnen i ca. 4 minutter.
  • 10 De skal være lige netop gennemstegte, men de bliver ikke brune på den korte stegetid. 
  • 11 Skær løg og gulerødder i grove tern.
  • 12 Svits dem i olie i en gryde.
  • 13 Tilsæt tomater, bouillon, tomatpuré og hakket hvidløg.
  • 14 Kog suppen ca. 30 minutter.
  • 15 Kom suppen i en blender eller foodprocessor.
  • 16 Hæld den evt. gennem en si.
  • 17 Kog suppen op igen og smag til med salt og peber og evt. lidt sukker.
  • 18 Hæld suppen i glas der kan tåle varme.
  • 19 Kom en klat mascarpone i hvert glas.
  • {{recipeDoneText}} Sautéspid med tomatshots

Opskriften er udviklet af