Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Kog pastaen.
  • 2 Skær cherrytomaterne i halve og gem dem til pynt.
  • 3 Skær auberginen i tern på 1½ x 1½ cm.
  • 4

    Skær peberfrugten i strimler.

  • 5 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 6 Krydr med salt og peber.
  • 7 Varm halvdelen af olien på en pande ved kraftig varme.
  • 8 Læg sauté-skiverne på panden, vend dem straks.
  • 9

    Tag kødet op på en tallerken og hold det varmt under fx stanniol.

  • 10

    Kom resten af olien på panden.

  • 11 Svits auberginetern og peberfrugtstrimler ca. 1 minut.
  • 12 Kom bouillon og friskost i.
  • 13

    Kog saucen op og rør den igennem.

  • 14

    Hæld pastaen i en si.

  • 15 Kom det afdryppet tilbage i gryden.
  • 16 Vend saucen fra panden i og smag til med salt og peber.
  • 17 Hæld det op på tallerkener eller et fad.
  • 18 Læg sauté-skiverne på og pynt med cherrytomater, friskhøvlet parmesan og klippet purløg.
  • Så er det spisetid! Sauté-skiver på italiensk

Opskriften er udviklet af