Sauté-skiver på grill med melonsalat

Sådan gør du

  • 1 Skær melonen i kugler med et kuglejern eller skær den i tern.
  • 2 Skær agurken igennem på langs, fjern kerner og hak den groft.
  • 3 Skær tomaterne i kvarte.
  • 4 Rør 1 spsk limesaft, honning og olie sammen, smag til med salt og peber.
  • 5 Vend salaten med dressingen og hakket mynte.
  • 6

    Drys med smuldret fetaost. Dup kødet tørt med køkkenrulle og sæt skiverne på grillspid.

  • 7 Læg en flad hånd over kødet, så er det lettere at styre.
  • 8 Pensl kødet med olie og drys salt, peber og hakket estragon på.
  • 9 Grill sauté-skiverne på en meget varm grill ca. 1 minut på hver side.
  • 10 Kog sukkerærterne i letsaltet vand i ca. 2 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Sauté-skiver på grill med melonsalat

Tip

Skinkeschnitzler eller svinekoteletter kan bruges i stedet for sauté-skiver.
Træspid skal ligge i vand nogle timer i forvejen, så de ikke brænder.
Sauté-skiver kan også steges på panden.

Opskriften er udviklet af