Sauté-skiver med spæde grøntsager, tamari og arametang

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sauté-skiver: rør marinaden sammen.
  • 2 Læg kødet i marinaden og stil det i køleskab max. ½ time.
  • 3 Tag kødet op af marinaden. Gem marinaden til sauce.
  • 4 Lad olien blive varm på en pande ved kraftig varme.
  • 5 Læg kødet på panden. Vend det straks.
  • 6 Tag skiverne op på en tallerken.
  • 7 Grøntsager: damp gulerødder med lidt top og sommerløg møre i 1-2 spsk vand tilsat salt.
  • 8 Gem vandet til saucen.
  • 9 Kog bønnerne, så de stadig har bid, i vand med salt.
  • 10 Pynt med kørvel.
  • 11 Kog arametang i halvt vand og halvt tamari i 10 minutter.
  • 12 Hæld det til afdrypning i en si.
  • 13 Sauce: hæld marinaden på panden.
  • 14 Kog den godt igennem.
  • 15 Tilsæt kogevandet fra gulerødder og løg.
  • 16 Smag evt. saucen til med mere vand og jævn med majsstivelse udrørt i koldt vand.
  • 17 Læg evt. kødet i saucen lige før servering.
  • {{recipeDoneText}} Sauté-skiver med spæde grøntsager, tamari og arametang

Tip

Tamari og arametang fås i enkelte supermarkeder og helsekostforretninger. Tamari har et højt saltindhold, så derfor bør kødet ikke ligge i marinaden for længe. I stedet for tamari kan bruges revet ingefær og salt i marinaden.

Opskriften er udviklet af