Sauté-skiver med rosmarin og rødbedesalat

Sådan gør du

  • 1 Skær rødbedebladene af.
  • 2 Kog rødbederne i letsaltet vand til de er møre, ca. 20 minutter.
  • 3 Gnid skindet af rødbederne og skær dem og æblerne i grove tern.
  • 4 Snit forårsløgene fint.
  • 5

    Bland rødbede, æble, forårsløg og kapers med spæde rødbedeblade.

  • 6 Pisk dressingen sammen og smag den til med salt og peber.
  • 7

    Vend dressingen i salaten.

  • 8 Pensl brødet med olie og gnid det med presset hvidløg.
  • 9 Skær det i stave.
  • 10

    Rist eller grill brødet til det er gyldent og sprødt.

  • 11 Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt, peber og fint skåret rosmarin.
  • 12 Varm olien på en pande ved kraftig varme.
  • 13 Læg sauté-skiverne på panden, vend dem straks.
  • 14 Tag kødet af panden.
  • {{recipeDoneText}} Sauté-skiver med rosmarin og rødbedesalat

Opskriften er udviklet af