Sauté-skiver med røget mørbrad og æbler

Sådan gør du

  • 1 Kog sukker, cider og revet ingefær sammen i en gryde.
  • 2 Kog blandingen ved kraftig varme i ca. 5 minutter, til den bliver sirupsagtig.
  • 3

    Tag gryden fra varmen. Skær den røgede mørbrad i ca. 3 cm lange tynde stave.

  • 4 Skær løget i tynde skiver.
  • 5 Fjern stilk og kernehus fra æblerne.
  • 6 Skær æblerne i både.
  • 7 Svits mørbraden i olie på en dyb pande.
  • 8 Tilsæt løg og æbler.
  • 9 Svits det ved jævn varme i ca. 5 minutter.
  • 10 Kom halvdelen af ciderblandingen i og skru op for varmen.
  • 11 Varm det hele igennem et par minutter.
  • 12 Smag til med salt og peber.
  • 13 Kom blandingen op i et dybt fad.
  • 14 Tør panden af.
  • 15 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 16 Krydr med salt og peber.
  • 17 Varm halvdelen af olien på panden ved kraftig varme.
  • 18 Læg halvdelen af skiverne på panden.
  • 19 Vend dem straks. Tag kødet af panden.
  • 20 Steg resten af sauté-skiverne på samme måde.
  • 21 Kom alt kødet på panden sammen med resten af ciderblandingen og varm det hurtigt igennem.
  • 22 Fordel kød og væske over æble-løgblandingen.
  • 23

    Hak rucolaen groft og drys den over retten.

  • {{recipeDoneText}} Sauté-skiver med røget mørbrad og æbler

Tip

Hakket persille kan bruges i stedet for rucola.

Opskriften er udviklet af