Sauté-skiver med rødbedesalat og saltbagte kartofler

Sådan gør du

  • 1 Kog rødbederne møre i letsaltet vand.
  • 2 Gnid skindet af rødbederne, og skær dem og æblet i grove tern.
  • 3 Snit forårsløgene fint.
  • 4 Bland rødbeder, æble, forårsløg og kapers.
  • 5 Skrub kartoflerne og vend dem i salt.
  • 6 Bred dem ud på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 225 grader, til de er møre og sprøde, ca. 20 minutter.
  • 7 Pisk dressingen sammen og smag den til med salt og peber.
  • 8 Vend dressingen i salaten.
  • 9 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 10 Krydr med salt, peber og fintskåret rosmarin.
  • 11 Varm olien på en pande ved kraftig varme.
  • 12 Læg sauté-skiverne på panden, vend dem straks.
  • 13 Tag kødet af panden.
  • {{recipeDoneText}} Sauté-skiver med rødbedesalat og saltbagte kartofler

Tip

Skinke Bites af skinkeklump, svinemørbrad i tynde skiver eller skinkeschnitzler af inderlår kan bruges i stedet for sauté-skiver. Kog gerne en større portion rødbeder; de holder sig fint i køleskabet i nogle dage. I mange supermarkeder kan man købe små, vaskede kartofler klar til brug. Retten kan også serveres med kogte kartofler.

Opskriften er udviklet af