Sauté-skiver med mandler og lynstegte grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Kog risene.
  • 2 Blend ingredienserne til mandelraspen.
  • 3 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 4 Pensl med sennep og vend det i mandelraspen.
  • 5 Tryk raspen fast. Stil kødet i køleskab.
  • 6 Skær squashen i tern, forårsløgene i små stykker og hak hvidløget fint.
  • 7 Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
  • 8 Svits squash, forårsløg, hvidløg, sukkerærter og rosiner i ca. 3 minutter.
  • 9 Smag til med salt, peber og friske krydderurter.
  • 10 Varm olien på en pande ved kraftig varme.
  • 11 Læg sauté-skiverne på panden og steg ½ minut.
  • 12 Vend dem og steg yderligere ½ minut.
  • 13 Tag kødet af panden.
  • 14 Vend risene med hakkede krydderurter.
  • 15 Server citronbåde til retten.
  • {{recipeDoneText}} Sauté-skiver med mandler og lynstegte grøntsager

Opskriften er udviklet af