Sauté-skiver med honningristede gulerødder og kørvel

Sådan gør du

  • 1 Honningristede gulerødder: skær gulerødderne i kvarte på langs og derefter i grove stykker på skrå.
  • 2 Damp dem i letsaltet vand, til de er lige netop møre.
  • 3 Gem ca. ½ dl af kogevandet.
  • 4 Kom gulerødder, kogevand samt smør og honning i en gryde.
  • 5 Kog ved god varme under omrøring til væden er kogt ind til det halve.
  • 6 Smag til med salt, peber og hakket kørvel.
  • 7 Couscous: kog bouillon op i en lille gryde og kom couscous i.
  • 8 Sluk for varmen og lad den trække under låg til væden er opsuget, ca. 5 minutter.
  • 9 Smag til med reven limeskal, limesaft, salt og peber.
  • 10 Kødet: bland Teriyaki marinade og olie i en skål.
  • 11 Vend kødet i marinaden.
  • 12 Varm en pande ved kraftig varme.
  • 13 Læg sauté-skiverne på panden, vend dem straks og tag dem af panden.
  • {{recipeDoneText}} Sauté-skiver med honningristede gulerødder og kørvel

Opskriften er udviklet af