Sauté-skiver med citrongræs og chili

Sådan gør du

  • 1 Kog risene.
  • 2 Riv citronskallen og gem den til pynt.
  • 3 Fjern et eller to af citrongræssets yderste grove blade.
  • 4 Snit den hvide del af citrongræsset fint.
  • 5 Der skal være ca. 2 spsk.
  • 6 Skær chilien igennem på langs og snit den meget fint.
  • 7 Halvér fennikelknolden, skær stokken ud og snit resten fint.
  • 8 Varm olien i en wok eller gryde og svits citrongræs, chili og fennikel.
  • 9 Tilsæt bouillon, 2 spsk citronsaft og sukker og lad det koge ved svag varme ca. 5 minutter.
  • 10 Jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.
  • 11 Kog det godt igennem og tilsæt fintsnittede forårsløg.
  • 12 Dup sauté-skiverne tørre med køkkenrulle.
  • 13 Krydr med salt og peber.
  • 14 Lad olien blive godt varm på en pande.
  • 15 Læg sauté-skiverne på og vend dem straks.
  • 16 Tag skiverne af panden og læg dem i saucen.
  • 17 Drys den revne citronskal over.
  • {{recipeDoneText}} Sauté-skiver med citrongræs og chili

Opskriften er udviklet af