Sauté-skiver med bulgur og gurkemeje

Sådan gør du

  • 1 Hæld 2 dl kogende vand over bulguren og lad det stå i 15 minutter.
  • 2 Skær agurken igennem på langs og fjern kernerne med en ske.
  • 3 Skær agurken i tern.
  • 4 Skær tomaterne i tern.
  • 5 Hak løg og hvidløg fint.
  • 6 Kom det i en skål.
  • 7 Tilsæt olie, gurkemeje og cayennepeber. 
  • 8 Kom bulguren i koldt vand.
  • 9 Lad vandet dryppe af i en si.
  • 10 Kom bulguren i skålen med grøntsagerne.
  • 11 Smag til med salt, peber og finthakket mynte eller persille. 
  • 12 Dup sauté-skiverne tørre med køkkenrulle.
  • 13 Krydr skiverne med salt og peber.
  • 14 Lad olien blive godt varm på en pande.
  • 15 Læg sauté-skiverne på panden og vend dem straks.
  • 16 Tag skiverne af panden.
  • {{recipeDoneText}} Sauté-skiver med bulgur og gurkemeje

Opskriften er udviklet af