Sauté-skiver i svøb med marsalasky og lynstegte grøntsager

Sådan gør du

  • 1

    Dup kødet tørt med køkkenrulle.

  • 2 Hak salvieblade groft så der er 2 spiseskefulde.
  • 3 Krydr sauté-skiverne på begge sider med hakket salvie og peber - tryk det fast.
  • 4 Skær skinken i stykker, som passer i størrelse til kødet.
  • 5 Læg kødet på skinken.
  • 6 Fold kødet, så skinken vender udad, og fæstn med tandstikkere.
  • 7

    Stil kødet i køleskab. Knæk den nederste grove del af aspargesene og skær dem over i 2-3 stykker..

  • 8 Skær squashen i stave der er tilsvarende.
  • 9

    Hak hvidløget fint. Skær skiver af brødet på skrå og rist dem.

  • 10 Gnid dem med overskåret hvidløg på begge sider. Varm olien til grøntsagerne ved god varme i en pande.
  • 11 Steg grøntsager og hvidløg i 2 minutter.
  • 12 Tilsæt 2 spsk vand og steg videre i 1 minut.
  • 13 Smag til med salt og peber. Tag grøntsagerne af panden. Varm olien til kødet på panden ved kraftig varme.
  • 14 Brun hurtigt sauté-skiverne i svøb på begge sider.
  • 15 Skru ned til middel varme og steg kødet ½-1 minut på hver side.
  • 16 Tag kødet op. Hæld marsala og bouillon i panden.
  • 17

    Lad skyen koge lidt ind og hæld den over kødet ved servering. Pynt med salvie.

  • {{recipeDoneText}} Sauté-skiver i svøb med marsalasky og lynstegte grøntsager

Tip

Tynde skiver af mørbrad kan bruges i stedet for sauté-skiver.
Alle typer lufttørret skinke kan bruges.
Forårsløg kan bruges i de lynstegte grønsager.

Opskriften er udviklet af