Sauté-skiver i kinesisk Teriyakisalat

Sådan gør du

  • 1 Bland Teriyakisauce, sesamfrø, revet ingefær, chili i tynde skiver og 2 spsk limesaft.
  • 2 Vend sauté-skiverne i marinaden og stil dem i køleskabet i mindst ½ time.
  • 3 Kom kødet i en si og gem marinaden.
  • 4 Krydr kødet med salt og peber.
  • 5 Lad olien blive godt varm på en pande eller i en wok ved kraftig varme.
  • 6 Læg skiverne på panden.
  • 7 Vend dem straks.
  • 8 Tag skiverne op på en tallerken.
  • 9 Tag lidt af de rå nudler fra og friter dem i varm olie et øjeblik.
  • 10 Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  • 11 Kog resten af nudlerne i vand.
  • 12 Svits hele, små champignon, strimler af peberfrugter og fintsnittede forårsløg i olien på panden.
  • 13 Tilsæt bouillon og marinade og lad det koge igennem.
  • 14 Tilsæt kød og de kogte nudler.
  • 15 Smag til med salt og peber.
  • 16 Pynt med friterede nudler og frisk timian.
  • {{recipeDoneText}} Sauté-skiver i kinesisk Teriyakisalat

Opskriften er udviklet af