Sankt Hans kage med jordbær

Sådan gør du

  • 1 Hasselnødderne spredes ud på en bageplade.
  • 2 De ristes i ovnen ved 225° i 5-8 min., hældes op på et viskestykke og skallerne gnides af.
  • 3 Hasselnødderne grovhakkes og afkøles helt.
  • 4 Fløden piskes til skum, nødder og vanillesukker vendes i.
  • 5 Jordbærrene ordnes og 1/3 tages fra til pynt.
  • 6 Resten af jordbærrene moses sammen i en skål.
  • 7 En bund lægges på et kagefad.
  • 8 Halvdelen af de mosede jordbær lægges på.
  • 9 Halvdelen af flødeskummet lægges på og en bund lægges over.
  • 10 Resten af de mosede jordbær lægges på og dækkes med nøddeskummet. 
  • 11 Lagkagen pyntes med jordbær og citronmelisse på toppen af kagen.
  • 12 Der stikkes også nogle blade ind i det nederste lag nøddeskum som pynt.
  • {{recipeDoneText}} Sankt Hans kage med jordbær

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter