Sandwichflutes
Saftige flutes - perfekte til skovturen eller madpakken.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Tænd ovnen på 235 grader eller 220°C varmluft.
  • 2 Drys bordet med durummel, og vend dejen ud her på. Skær dejen i 5-10 lige store stykker.
  • 3 Tryk hvert dejstykke let flad, rul den stramt op, og form den forsigtigt til flutes.
  • 4 Lad dem efterhæve på bageplader beklædt med bagepapir i cirka 15-20 minutter.
  • 5 Giv hver flute 2-3 dybe skråsnit i toppen, og bag dem i cirka 15-20 minutter, til de er gyldne og sprøde.
  • Så er det spisetid! Sandwichflutes

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier