Sådan gør du

  • 1 Smuldr gæren i koldt vand. Tilsæt alle ingredienser og lad dejkrogen gøre arbejdet til dejen begynder at hoppe som en bold i maskinen. Hold evt. noget af melet tilbage, så vi undgår, at du får for meget mel i dejen.
  • 2 Lad dejen hæve natten over på køl.
  • 3 Dagen derpå tages dejen af køl. Bollerne spændes op og efterhæver i 1 time. Bollerne må godt være meget flade.
  • 4 Pensl evt. bollerne med mælkeprodukt inden de kommer i ovnen og drys med krims krams, hvis du gerne vil have pynt på.
  • 5 Bag bollerne ved 200 C i 30 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Sandwichboller

Tip

Noget om krims krams: Her er det fx sjovt at bruge sesamsalt eller gomasio. Det er ikke så kendt endnu, men måske du er kommet til at forkøbe dig i helseprodukter og står og har for meget.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier