Sandwich med pure af gule ærter og pastrami, voksen

Sandwich med pure af gule ærter og pastrami, voksen

Møllerens gule ærter, nu som lækker puré til en sandwich. Her laver du en stor portion, så du har til flere dage.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Pure af gule ærter:

    Kom ærterne i en skål og hæld det kogende vand på under omrøring
  • 2 Smag til med salt, peber, timian og rapsolie
  • 3

    Sandwich:

    Skyl spinaten
  • 4 Skær drueagurk i skiver
  • 5 Pil løg og skær det i tynde ringe
  • 6 Smør puré på en skive rugbrød
  • 7 Kom spinat og pastrami på brødet
  • 8 Kom drueagurk og løg på brødet
  • 9 Saml sandwichen med det andet stykke brød
  • 10 Drik et glas mælk til
  • {{recipeDoneText}} Sandwich med pure af gule ærter og pastrami, voksen

Tip

Lav en stor portion puré og brug det som pålæg eller som tilbehør til kød og fjerkræ

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier