Sandwich med pulled pork

Energiinformation

  • Protein 12.5 g
  • Fedt 11.5 g
  • Fedtenergi 45 %
  • Kulhydrater 18.8 g.
  • Energifor./ pers 953 kcal

Sådan gør du

  • 1 Rist peberkorn let på en tør pande, stød dem i en morter, eller med et knivsblad på et skærebræt, sammen med salt, presset hvidløg og fintrevet skal fra citronerne, kun det gule, af skallen, det hvide er bittert på en forkert bitter måde. Du har nu en rub.
  • 2 Dup kødet tørt og gnid det nu med rub’en. Læg kødet i et ovnfast fad og stil det i ovnen i 10 timer ved 120 grader.
  • 3 Skyl salaterne og slyng dem tørre.
  • 4 Lun brødet.
  • 5 Pisk dressingen: dijonsennep med olie og så med eddike, smag den til med salt og peber.
  • 6 Tag kødet ud af ovnen og del det/riv det fra hinanden med to gafler, til meget mindre og mundrette stykker. Kødet er meget kompakt efter de 10 timer i ovnen og derfor er det vigtigt at rive det grundigt fra hinanden.
  • 7 Skær brødet og smør hver bund og top med mayonnaise.
  • 8 Fyld sandwich med salat og kød og dryp dem med dele af dressingen, inden du lukker dem.  
  • {{recipeDoneText}} Sandwich med pulled pork

Opskriften er udviklet af