Sandwich med kold svinenakke, løg og syltede agurker

Energiinformation

  • Protein 11 g.
  • Kulhydrater 14 g.
  • Fedt 8 g.
  • Energifor./ pers 542 kcal
  • Fedtenergi 42 %

Sådan gør du

  • 1

    Egentlig er denne sandwich en ’reste sandwich’, forstået på den måde, at hvis man aftenen før har langtidsbagt nakkekoteletter (i mælk 4 timer ved 150 grader), så laver man flere, end man skal bruge, så man har til frokosten/madpakken dagen efter.

  • 2

    Skyl og slyng salatbladene tørre.

  • 3

    Skær agurker og rødløg.

  • 4

    Rør sennep, skyr og mayonnaise.

  • 5

    Lun bollen og smør den.

  • 6

    Anret bunden med salat, svinenakke, agurker og løg. Og læg låg på.

     

  • {{recipeDoneText}} Sandwich med kold svinenakke, løg og syltede agurker

Opskriften er udviklet af