Sandwich med kalvesteak og saltbagt selleri

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 11 g.
  • Kulhydrater 15 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 467 kcal
  • Fedtenergi 20 %

Sådan gør du

  • 1 Lun bollen.
  • 2 Skyl og slyng salaterne tørre.
  • 3 Skær selleri i fine skiver.
  • 4 Krydr og steg kødet i olivenolie og smør, først ved høj varme, på begge sider, færdige 2-4 minutter ved middelvarme, til ønsket rødme. Skær kødet i fine skiver.
  • 5 Smør bollen og fyld den med salat, selleri, kød og syltede løg.  
  • {{recipeDoneText}} Sandwich med kalvesteak og saltbagt selleri

Tip

Man kan anvende agurkesalat, eller syltede agurker, som alternativ til syltede rødløg.

Opskriften er udviklet af