Sandwich med hamburgerryg, tomat og grønne asparges

Sandwich med hamburgerryg, tomat og grønne asparges

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 17 g.
  • Fedt 10 g.
  • Energifor./ pers 533 kcal
  • Fedtenergi 49 %
  • 1

    Beskrivelse

    Lun bollen.

  • 2

    Skyl og slyng salatbladene tørre.

  • 3

    Vrik asparges, og der, hvor de knækker, lad dem knække, skær rodenden til. Rist dem på en pande i lidt olie, eller læg dem i en gryde, dryp med lidt olie, drys med lidt salt, hæld kogende vand over og kog op i et minut.

  • 4

    Skær tomat i skiver.

  • 5

    Smør bollen med mayonnaise og fyld den med salat, hamburgerryg, tomat og asparges.

     

  • Så er det spisetid! Sandwich med hamburgerryg, tomat og grønne asparges

Tip

Når man koger og serverer en hamburgerryg, vil der ofte være kød i overskud, og det er dette, der er skønt at have til smørebrød eller sandwich dagen efter.

Opskriften er udviklet af