Samosa med kyllingefilet og rucolasalat

Sådan gør du

  • 1 Kyllingefileterne skæres i tern på 1/2 x 1/2 cm.
  • 2 Champignonerne renses og skæres i skiver.
  • 3 Forårsløgene skæres i tynde, skrå skiver.
  • 4 Salaten skylles grundigt. 
  • 5 Kødet brunes i olien, forårsløg og champignoner tilsættes og til sidst kommes rucolasalat og spirer i.
  • 6 Lad det hele stege under omrøring ved høj varme, til salaten er faldet sammen, og væden næsten er fordampet.
  • 7 Fyldet smages til med salt og peber.
  • 8 1 spsk fyld lægges i den ene ende af dejen, lidt fra kanten.
  • 9 Dejen foldes over, så fyldet lukkes inde i en trekant. 
  • 10 Sammenføjningen pensles med sammenpisket æg.
  • 11 Herefter steges samosaerne i olie ved 180°, til de er gyldne, 3-4 stykker ad gangen.
  • 12 Samosaerne lægges til afdrypning på en rist med fedtsugende papir.
  • 13 Fish Sauce: Ingredienserne blandes og smages til med sukker, til det sure og det søde balancerer.
  • 14 Samosaerne serveres med Thai Fish Sauce, risnudler og dampede grøntsager.
  • {{recipeDoneText}} Samosa med kyllingefilet og rucolasalat

Tip

Er der fyld tilbage, kan man fylde flere samosas og lægge dem i fryseren. Frosne samosas skal ikke tøs op før tilberedningen.

Opskriften er udviklet af