Salviestegt svinemørbrad med pastagratin

Sådan gør du

  • 1 Fjern sølvsenen på svinemørbraden, hvis den ikke er fjernet.
  • 2 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 3 Krydr med salt, peber og hakket salvie.
  • 4 Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
  • 5 Brun hurtigt mørbraden på alle sider, 1-2 minutter i alt.
  • 6 Læg kødet i et lille ovnfast fad.
  • 7 Sæt den midt i ovnen og tænd ovnen på 160 grader.
  • 8 Lad mørbraden stege ca. 30 minutter - til centrumtemperaturen er 65 grader.
  • 9 Kog pastaen, hvis du ikke har en rest kogt pasta.
  • 10 Svits tern af squash og peberfrugt på panden sammen med knust hvidløg.
  • 11 Tilsæt mælk rørt sammen med mel og lad saucen koge godt igennem.
  • 12 Smag til med salt og peber.
  • 13 Tilsæt kogt pasta og revet ost.
  • 14 Fyld det i et ovnfast fad og sæt det i ovnen ca. 20 minutter.
  • 15 Tag mørbraden ud af ovnen, når den er færdig.
  • 16 Skru op til 250 grader eller tænd grillen og lad pastagratinen få en gylden overflade.
  • 17 Skær mørbraden i skiver.
  • 18

    Til spædbarnet 7-9 måneder : Mos pastagratin og 25 g kød uden krydderskorpe i en hurtighakker og tilsæt 1 tsk olie.

  • 19 Til barnet over 12 måneder: Skær pastagratin og 30-50 g kød ud i små stykker og anret dem hver for sig.
  • {{recipeDoneText}} Salviestegt svinemørbrad med pastagratin

Opskriften er udviklet af