Saltkød med bagte og stegte løg

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 23 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 280 kcal
  • Fedtenergi 31 %

Sådan gør du

  • 1

    Pil rødløg, skær bunden plan og stil løgene i et ovnfast fad. Bag dem ved 200 grader i 40 minutter. Lad løgene afkøle.

  • 2

    Pil skalotteløg og skær dem i fine skiver. Varm en stor slip-let pande op med ca. 1 cm olie. Vend løgene i mel, læg dem i en sigte, så mellaget på løgene vil være minimalt, men alligevel være der. Dybsteg løgene til de er gyldne. Læg dem på fedtsugende papir og lad dem afkøle der. Giv dem et let drys salt.

  • 3

    Anret saltkød på et fad med bagte løg, stegte løg, karse og et let kværn sort peber.

  • {{recipeDoneText}} Saltkød med bagte og stegte løg

Tip

Neutral olie: solsikkeolie, majsolie eller vindruekerneolie.

Opskriften er udviklet af