Saltimbocca med tomatsalat, råstegte kartofler og aioli

Energiinformation

  • Energi 3742 kJ
  • Energi 891 kcal
  • Protein 51 g
  • Fedt 56 g
  • Kulhydrat 43 g
  • Kostfribre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Skrub kartoflerne, skær dem i mindre stykker og steg dem i 2 spsk olivenolie på en varm pande i ca. 20 minutter. 

  • 2

    Rør mayonnaisen med fint revet hvidløg og smag til med salt og peber. 

  • 3

    Skær tomaterne i grove stykker, snit løg og persille fint og bland det til en salat. 

  • 4

    Krydr kødet godt med salt og peber, læg 5 blade salvie på hvert stykke kød, læg derefter parmaskinke derpå og sæt det fast med kødnåle og vend kødet i mel. Steg kødet på en varm pande i olie i ca. 2 minutter på hver side. 

  • 5

    Anretning

    Anret kødet med råstegte kartofler, aioli og tomatsalat.

  • {{recipeDoneText}} Saltimbocca med tomatsalat, råstegte kartofler og aioli

Tip

Kan laves med kylling og gris

Opskriften er udviklet af