Saltimbocca med insalata mixta

Sådan gør du

  • 1 Kom et stykke kalveinderlår i en plastikpose og bank det let fladt med en kødhammer.
  • 2 Kom serranoskinke og 1-2 salvieblade på kødstykket, fold det sammen og luk med en kødnål.
  • 3 Sæt en gryde over med vand og salt til pastakogning og kog pastaen efter anvisningen på posen.
  • 4 Halvér og snit løg og hvidløg i tynde skiver.
  • 5 Opvarm en pande med olivenolie og brun kødet 2 min. på hver side og tag kødet af panden et øjeblik.
  • 6 Tilsæt løg og hvidløg, og rist, til de er møre, ca. 5 min.
  • 7 Hæld hvidvin på, og lad det simre i 2-4 min.
  • 8 Kom kødet tilbage på panden og sving det rundt i saucen i nogle min.
  • 9 Pluk hjertesalaten i mindre stykker, og skær tomaterne i halve.
  • 10 Skær mozzarellaen over i to og skær den i skiver.
  • 11 Anret hjertesalaten på et fad eller i en skål, kom tomater på, så balsamico og lidt olivenolie, grønne oliven og rucola.
  • 12 Servér den varme saltimbocca med pasta og salat.
  • {{recipeDoneText}} Saltimbocca med insalata mixta

Tip

Saltimbocca er en klassisk italiensk ret, der betyder ’springer ind i munden’, fordi den er så velsmagende! Den kan også serveres med kartofler eller godt brød.

Opskriften er udviklet af