Saltimbocca-fars

Sådan gør du

  • 1 Del det hakkede kød i fire.
  • 2 Læg en portion kød ad gangen på et stykke film eller stanniol.
  • 3 Bred det ud i en firkant på 12 x 12 cm.
  • 4 Læg en skive skinke, lidt reven ost og salvie på halvdelen af hver firkant.
  • 5 Fold kødet over, så farspakkerne bliver aflange og tryk dem godt til i kanten.
  • 6 Vend farspakkerne i salt- og peberblandet mel og brun dem ved god varme på panden i smør.
  • 7 Tag kødet af panden og kassér fedtstoffet.
  • 8 Hæld bouillon på panden.
  • 9 Læg pakkerne tilbage på panden, og lad dem simre 5-6 minutter under låg.
  • 10 Tilsæt fløde og jævn saucen.
  • 11 Smag den til med salt og peber.
  • 12 Tilsæt klippet purløg.
  • {{recipeDoneText}} Saltimbocca-fars

Opskriften er udviklet af