Saltimbocca af svinekoteletter

Sådan gør du

  • 1 Høvl flager af parmesanost med en kartoffelskræller.
  • 2 Læg parmesanost og friske salvieblade på koteletterne.
  • 3 Vikl skinken omkring koteletterne og fæstn evt. med en tandstik.
  • 4 Vend koteletterne i hvedemel, salt og peber og grill dem ved jævn varme 5 - 7 min.
  • 5 Skær 2 appelsiner i fileter eller stykker.
  • 6 Flæk agurken, skrab kernerne ud og skær den i skiver på skrå.
  • 7 Skær også bladselleri i skrå skiver.
  • 8 Vend appelsin, agurk, bladselleri, rucola salat og oliven sammen.
  • 9 Pisk fintrevet skal og saft af 1 skyllet appelsin sammen med sennep, skalotteløg i tern og olivenolie til en vinaigrette.
  • 10 Krydr med salt og peber og hæld den over salaten.
  • 11 Rør yoghurt sammen med tomatpure, udblødte hakkede soltørrede tomater, citronsaft, friskhakket basilikum, salt og peber.
  • 12 Server saltimbocca med salaten, tomatyoghurt, kartofler og grillede skiver flutes.
  • {{recipeDoneText}} Saltimbocca af svinekoteletter

Opskriften er udviklet af