Salat med tun, æg og kartofler

Kog en stor portion kartofler til aftensmad. Så har du kogte kartofler lige ved hånden, for eksempel til denne lækre frokostsalat. Opskriften er til to børn og to voksne.

Sådan gør du

  • 1 Kog vand i en gryde og bring vandet i kog
  • 2 Kom forsigtigt æggene i det kogende vand og kog dem cirka 6 minutter
  • 3 Skær de kogte kartofler i skiver
  • 4 Skær drueagurkerne i skiver
  • 5 Skyl salaten og pluk den groft
  • 6 Hæld vand fra tun
  • 7 Bland alle ingredienser, dog ikke æg, i en stor røreskål
  • 8 Smag salaten til med lidt salt og peber
  • 9 Del salaten i fire, godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
  • 10 Læg æg ovenpå salaten
  • 11 Pak salaten i bokse og tag med på farten
  • {{recipeDoneText}} Salat med tun, æg og kartofler

Opskriften er udviklet af