Salat med svinekød fra Nordthailand

Sådan gør du

  • 1 Rist hakket kød og hakket hvidløg på en pande i ca. 5 minutter til det er gennemstegt.
  • 2 Tag det op på en tallerken.
  • 3 Rist de rå ris gyldne på en pande. Rør i dem hele tiden. Blend dem.
  • 4 Smag 2 spsk limesaft til med sukker, chili og fish sauce.
  • 5 Kog æggene og skær dem i halve
  • 6 Pluk 10 blade af mynte og hak evt. nogle få blade fint.
  • 7 Hak ¼-½ bundt koriander groft.
  • 8 Del salaten i blade. Riv evt. nogle af dem i grove stykker.
  • 9 Skær løget igennem på langs og derefter i tynde strimler.
  • 10 Skær agurk i skrå skiver.
  • 11 Skær bønnerne i 5 cm lange stykker.
  • 12 Skær lime i både.
  • 13 Bland kødet med limeblandingen, mynte, koriander, 1 tsk blendet ris og løg. Smag det til.
  • 14 Anret det på salaten og pynt med agurk, bønner, æg, flæskesvær og lime.
  • {{recipeDoneText}} Salat med svinekød fra Nordthailand

Tip

Tørret ris kan gemmes i tætsluttende emballage.

Opskriften er udviklet af