Salat med sprød parma og grønkål

Salat med sprød parma og grønkål

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Spelten koges i grøntsagsbouillon efter anvisning på emballagen. Spelten afdryppes i en sigte og afkøles. 
  • 2 Bønnerne koges i ca. 2 min. i letsaltet vand og afkøles.  
  • 3 Svampene renses og findeles. De svitses på en varm, tør pande i 2-3 min. og krydres med salt og peber.    
  • 4 Skiverne af parmaskinke steges sprøde på en varm, tør pande i nogle minutter. De afkøles og brækkes i mindre stykker.  
  • 5 De grove ribber fjernes fra grønkålsbladene, der blendes sammen med grøntsagsbouillon.
  • 6 Chilipeberen renses for kerner, hakkes fint og blandes i.
  • 7 Marinaden smages til med eddike, honning, salt og peber.  
  • 8 Ingredienserne til salaten undtagen skinken blandes, og marinaden hældes over. Salaten kan trække i køleskab i ca. 1 time.  
  • 9

    Servering

    Speltsalat med sprød parma og grønkål serveres som forret, evt. med brød til.
  • {{recipeDoneText}} Salat med sprød parma og grønkål

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier