Salat med spicy kylling, avocado, grapefrugt og hasselnødder

Energiinformation

  • Energi 1575 kJ
  • Energi 375 kcal½
  • Protein 25 g
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrat 11 g
  • Kostfibre 7 g

Sådan gør du

  • 1

    Drys kyllingen med chili, koriander, salt og peber. 

  • 2

    Steg kyllingen af på en varm pande i olivenolie i ca. 3 minutter på hver side. 

  • 3

    Skær avocadoerne i halve og fjern stenene og skær dem i 1 cm skiver på langs. 

  • 4

    Skær skallen af grapefrugten og halvér den og skær den i skiver. 

  • 5

    Skær hjertesalaten i tynde skiver på langs, kom det i en skål og bland det sammen med rucolasalat, avocado, grapefrugt og kyllingebrystet skåret i grove stykker. 

  • 6

    Anretning

    Anret salat på 4 tallerkener, drys med hakkede hasselnødder og server med brød.

  • {{recipeDoneText}} Salat med spicy kylling, avocado, grapefrugt og hasselnødder

Tip

Salaten kan fint laves med gedeost og valnødder.

Opskriften er udviklet af