Salat med revet gulerod og solsikkekerner

Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 6 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 109 kcal
  • Fedtenergi 60 %

Sådan gør du

  • 1 Rist solsikkekernerne let på en tør pande og lad dem afkøle.
  • 2 Skyl og slyng salaten tør.
  • 3 Riv gulerødderne groft.
  • 4 Skær forårsløg i fine skiver.
  • 5  Vend, i en stor salatskål, salat, gulerødder, forårsløg og solsikkekerner med dryp af først olivenolie (ca. 2 tsk.), herefter et let drys salt. Dryp med citronsaft (ca. 2 tsk.) og kværn let med peber. Smag salaten til om salt, citron og peber er tilpas.
  • {{recipeDoneText}} Salat med revet gulerod og solsikkekerner

Opskriften er udviklet af