Salat med ost, chorizo og pinjekerner

Energiinformation

  • Protein 9.9 g.
  • Kulhydrat 3.4 g.
  • Fedt 14.8 g.
  • Energifor./ pers 265 kcal
  • Fedtenergi 72 %

Sådan gør du

  • 1 Rist pinjekernerne på en tør pande, og læg dem til afkøling.  
  • 2 Steg pølsen på samme pande i eget fedt og læg skiverne på fedtsugende papir.  
  • 3 Gør salaterne i stand: skær bunden af hjertesalaterne og skyl alle salater rene og slyng dem tørre.  
  • 4 Skær osten i tern.  
  • 5

    Anretning

    Anret salaterne med pølse, ost, pinjekerner og frisk timian.
  • {{recipeDoneText}} Salat med ost, chorizo og pinjekerner

Tip

Salaten egner sig godt til dryp af dele af denne sennepsvinaigrette: 1 spsk. dijonsennep piskes med 0,5 dl hvidvinseddike, og mættes, under piskning med 2 dl olivenolie. Smages til med salt og peber.

Opskriften er udviklet af