Salat med oksebøf og grillede ostebrød

Sådan gør du

  • 1

    GRILLEDE OSTEBRØD:

    Tænd ovnen på 200°.
  • 2 Halvér brødet, skær det i mindre stykker, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • 3 Læg skiver af hvidskimmelost på brødet. Dryp med ahornsirup. Rist brødet i ovnen i ca. 5 minutter, til osten smelter.
  • 4

    SENNEPSDRESSING:

    Rør sennep sammen med eddike og honning. 
  • 5 Hæld olien i under omrøring. 
  • 6

    OKSEBØFFER:

    Krydr bøfferne med salt og peber. 
  • 7 Steg dem i lidt olie på en grillpande i ca. 3 minutter på hver side. 
  • 8

    SALAT:

    Skyl spinaten, og hak den groft. 
  • 9 Skyl pærerne, og skær dem i tynde både. 
  • 10 Pil og skær løget i tynde både. 
  • 11 Bland spinat og pærer, og hæld sennepsdressingen over. 
  • 12

    Anretning:

    Anret ostebrødene oven på salaten, og pynt med rødløg. 
  • 13 Skær bøfferne i skiver, og anret dem på salaten. Servér straks.
  • {{recipeDoneText}} Salat med oksebøf og grillede ostebrød

Opskriften er udviklet af