Salat med nye kartofler og chorizopølse

Sådan gør du

  • 1 Skyl, rens og tør rucolaen.
  • 2 Vask og skrab kartoflerne, kom dem i kogende letsaltet vand og kog dem akkurat møre (ca. 10 min.).
  • 3 Kom kartoflerne i et dørslag og hæld lidt koldt vand på.
  • 4 Skær dem evt. i lidt mindre stykker og kom dem i en skål.
  • 5 Nip bønnerne og kog dem i spilkogende, letsaltet vand, i 3-4 min. og hæld dem så op i iskoldt vand.
  • 6 På den måde bevarer de den smukke, grønne farve.
  • 7 Snit bønnerne og bland dem med til kartoflerne.
  • 8 Pil og hak skalotteløgene fint.
  • 9 Snit chilien i fine strimler og hak mandlerne groft.
  • 10 Skær pølserne i skiver og steg dem let i olie sammen med chili, løg og mandler.
  • 11 Lad det dryppe godt af for fedtstof, inden det kommes op i salatskålen.
  • 12 Tilsæt citronsaft, eddike og olie, vend det grundigt rundt og smag til med salt og peber.
  • 13 Hak krydderurterne og kom dem og rucolaen i salatskålen.
  • 14 Vend det forsigtigt rundt og servér med det samme.
  • {{recipeDoneText}} Salat med nye kartofler og chorizopølse

Opskriften er udviklet af