Salat med mango. avocado og valnødder

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 186 kcal
  • Fedtenergi 63 %

Sådan gør du

  • 1

    Rist nødderne på en tør pande og lad dem afkøle.

  • 2

    Skær kinderne af mango og skær fine fileter af disse og hvad der måtte sidde omkring stenen.

  • 3

    Del avocado, fjern sten og skal. Skær kødet i fine skiver. Dryp straks med citron.

  • 4

    Skyl og slyng salaterne tørre.

  • 5

     Skyl, tør og nip persille.

  • 6

     Anret salaterne med mango, avocado, valnødder og persille og dryp med citron.

  • {{recipeDoneText}} Salat med mango. avocado og valnødder

Opskriften er udviklet af