Salat med lune gedeostebrød og dijon vinagrette

Salat med lune gedeostebrød og dijon vinagrette

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 38 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 397 kcal
  • Fedtenergi 26 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Skyl og slyng salaterne tørre.
  • 3  Læg gedeosten på brødene. Stil dem i ovnen i ca. 10 min., til osten er blød og gylden i kanderne.
  • 4 Pist olien med sennep og pisk eddiken i, krydr med salt og peber.
  • 5 Anret salaterne og dryp dele af dressingen på, ca. 1 spsk. til hver. Anret de lune brød på salaten.  
  • {{recipeDoneText}} Salat med lune gedeostebrød og dijon vinagrette

Opskriften er udviklet af