Salat med kyllingebryst, melon og agurk

Energiinformation

  • Energi 530 Kj
  • Fedt 29 %
  • Kulhydrat 40 %
  • Protein 31 %

Sådan gør du

  • 1

    Skær skrællen af melonen, og skær melonkødet i tern. Halver agurken, og skrab kernerne ud med en ske. Skær agurken i tynde skiver på skrå, og snit rødløget i tynde skiver.

  • 2

    Rør citronsaft sammen med chilisauce, salt og honning – smag på det; måske synes du, det er stærkt nok og ellers så tilsæt lidt knust chili eller mere chilisauce. Vend melonstykkerne sammen med chilimarinaden i en salatskål.

  • 3

    Grill eller pandesteg kyllingebrystfileterne på en pande med olivenolie i ca. 8 min. på hver side, til de er gennemstegte, og krydr med salt og peber.

  • 4

     Bland den marinerede melon sammen med agurk, rødløg, basilikum og rucolasalat. Anret salaten på et fad, og kom stykker af hvidost på.

  • 5

    Skær skiver af det grillede kyllingekød, og vend det i salaten før servering. Spis brød eller kogte kartofler til.

  • {{recipeDoneText}} Salat med kyllingebryst, melon og agurk

Opskriften er udviklet af