Salat med kylling, spidskål og vandmelon

Nøglehulsmærket opskrift
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Skær kødet i tern ca. 2 x 2 cm. og krydr med 1 tsk salt og peber. Varm olien op på en pande. Steg kødet ca. 10 min til det er gyldent og gennemstegt. Vend rundt i det under stegningen Tag kødet fra panden.
  • 2 Skær melon i tern. Fjern kernerne. Snit spidskålen fint. Kom spidskålen i en skål og vend ¼ tsk salt i, lad kålen trække 10 min. Kom melon, optøede ærter, salatost og tranebær i skålen med spidskål.
  • 3 Pisk dressingen sammen og vend den i salaten. Fordel salaten på et fad og kom kyllingetern over.
  • Så er det spisetid! Salat med kylling, spidskål og vandmelon

Tip

Du kan udskifte vandmelonen med andre typer melon fx cantaloup. Du kan udskifte kyllingekødet med 300 g afdryppede rejer eller 2 dåser afdryppet tun. Undgå madspild: Har du kål til overs, kan du opbevare det i en plastpose i køleskabets grønsagsskuffe 1-2 uger. Brug det fx i lynstegte retter.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier