Salat med kylling og avocado

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 334 kcal
  • Fedtenergi 33 %

Sådan gør du

  • 1 Kog kyllingen i 15 minutter i letsaltet vand. Lad den afkøle og skær den i fine skiver.
  • 2 Del avocado, fjern sten og skal og skær i både. Dryp straks med citron.
  • 3  Skyl og slyng salaterne tørre.
  • 4 Skær tomater i både.
  • 5 Skyl, tør og hak krydderurterne. Rør skyr med krydderurter og smag til med salt, peber og citron.
  • 6  Anret salaterne med kylling, avocado, tomat og creme. Rist rugbrødet og servér det ved siden af.  
  • {{recipeDoneText}} Salat med kylling og avocado

Opskriften er udviklet af