Salat med kylling, ananas og nødder

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 12 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 562 kcal
  • Fedtenergi 36 %

Sådan gør du

  • 1

    Dup kyllingen tør, skær i mundrette stykker og steg disse gyldne, først ved høj varme, og færdige ved middelvarme. Ca. 10 minutter. Krydr med salt og peber.

  • 2

    Skyl og slyng salaterne tørre.

  • 3

    Skær tomater i halve.

  • 4

    Del agurken på langs, skrab kernerne ud med en teske, skær kødet i skiver.

  • 5

    Skær skallen af ananas og kødet i små tern.

  • 6

    Skyl, tør og nip persille.

  • 7

    Pisk rapsolien med sennep, til en ensartet creme, pisk eddiken i og smag til med salt og peber.

  • 8

     Anret salaten med kylling, tomater, agurk, ananas, persille, nødder og tranebær. Dryp salaten med dele af dressingen. Eller servér den ved siden af, ligesom brødet.

     

  • {{recipeDoneText}} Salat med kylling, ananas og nødder

Tip

Ofte er nødder med salt, oversaltede, så læg dem gerne i en sigte og bank lidt på den, så bliver nødderne knap så salte og matcher bedre fx retten her.

Opskriften er udviklet af