Salat med krebsehaler, avocado og dild

Sådan gør du

  • 1 Til 2 voksne og 2 børn:
  • 2 Salaten skylles og snittes.
  • 3 Avocadoen halveres og stenen fjernes.
  • 4 Kødet graves ud med en ske og skæres i grove stykker, og krydres med citronsaft, salt og peber.
  • 5 Agurken halveres på langs.
  • 6 Kernerne skrabes ud med en ske.
  • 7 Agurken snittes i tynde skiver.
  • 8 Salaten vendes sammen med avocado, agurk, krebsehaler og dild.
  • 9 Servér salaten med brød.
  • {{recipeDoneText}} Salat med krebsehaler, avocado og dild

Tip

Udskift krebsehaler og dild med tomat og brøndkarse, og servér salaten som tilbehør, fx til Barbecue-kylling.

Opskriften er udviklet af