Salat med kartofler og to slags bønner

Energiinformation

  • Protein 4 g.
  • Kulhydrater 15 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 316 kcal
  • Fedtenergi 27 %

Sådan gør du

  • 1

    Skyl og udblød de hvide bønner i 8 timer, kog dem derefter i friskt vand med salt i 35 minutter. Bid i dem, for at mærke, om de er møre, aldrig overkogte.

  • 2

    Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. Skær dem over på tværs. Vend kartofler og bønner i pesto, lidt salt og peber.

  • 3

    Nip bønnerne og kom dem i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys med lidt salt. Hæld kogende vand over og kog bønnerne i 1-2 minutter, til ønsket mørhed.

  • 4

     Anret pestomarinerede kartofler og bønner med de grønne bønner.

  • {{recipeDoneText}} Salat med kartofler og to slags bønner

Tip

En dejlig salat til grillet fisk, fjerkræ eller kød. Og måske med en tomatsalat eller en enkel grøn salat med en lækker og matchende dressing. Det er en god idé at have et lager af udblødte og koge bønner i fryseren. Vægten fordobles ved denne proces, således svarer de respektive 100 g tørrede hvide bønner, i opskriften her, til 200 g udblødte og kogte, fra lager i fryseren.

Opskriften er udviklet af