Salat med kalvekød og kolde kartofler

Energiinformation

  • Protein 4 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 330 kcal
  • Fedtenergi 30 %

Sådan gør du

  • 1 Skrub og kog kartoflerne møre. Lad dem afkøle – og skær dem i halve på tværs.
  • 2 Dup kødet tørt, krydr med salt og peber og steg bøfferne i olie og smør, først ved høj varme på begge sider, til de har taget farve, færdige 2-4 minutter på hver side, ved middelvarme, til ønsket rødme. Lad kødet trække og afkøle.
  • 3  Skyl og slyng salaterne tørre.
  • 4  Skyl og tør tomaterne og skær dem i halve.
  • 5 Skær rødlig i skiver i halve ringe.
  • 6 Skyl, tør og nip persille.
  • 7  Skær kødet i fine skiver. Anret salaten med kød, kartofler, tomater, løg og persille. Dryp med ca. 1 spsk. olivenolie og citron. Giv et let drys med salt og peber.  
  • {{recipeDoneText}} Salat med kalvekød og kolde kartofler

Tip

Til denne ret kan anvendes kolde kartofler fra dagen før. Kolde kartofler er et hit, fordi stivelsen i dem, ikke omdannes til sukker, når de er kolde, men til fibre.

Opskriften er udviklet af